Vind een baan of werf snel in de horeca met Rekrut Extras

Moet je je team versterken? Op zoek naar een baan? Dan is de Rekrut Extras mobiele applicatie iets voor jou! Ons doel? Jullie met elkaar in contact brengen in slechts een paar klikken.

application mobile emploi
werkgevers studenten flexwerkers vacatures horeca baan

Horeca werkgevers

Ben je op zoek naar studenten, flexwerkers of figuranten in de keuken, eetzaal, bar of bezorging? De Rekrut Extras applicatie is voor u.

Plaats vacatures in slechts enkele minuten en vind in minder dan 20 minuten geografisch gelokaliseerde arbeiders in de buurt van uw zaak om uw team te versterken!

 

Kent u andere zaken die geïnteresseerd zouden kunnen zijn? Verwijs ze naar ons en ontvang €40 korting die kan worden toegevoegd aan je volgende abonnement.

 

Nog niet zeker? Maak je profiel aan en download de applicatie gratis om de geregistreerde werknemers in je buurt te bekijken. Overtuigd? Activeer je abonnement en profiteer van alle functies van het systeem.

Horeca werknemers

Ben je op zoek naar een job of extra loon in de horeca? Of je nu student, flexwerker of gewoon op zoek bent naar een contract van bepaalde of onbepaalde duur, download de Rekrut Extras applicatie van Google Play of de App Store om een gratis account aan te maken op Rekrut Extras en vind een job in een oogwenk!


Activeer de geolocatie-autorisatie van de applicatie en ontvang in realtime vacatures in de buurt van jouw locatie.


Positieve beoordelingen van werkgevers zullen het aantal jobaanbiedingen dat naar jou wordt gestuurd verhogen.


Wacht niet langer, maak je profiel aan en download de applicatie op Android of iPhone om vacatures te ontvangen.


100% gratis.

Zij vertrouwen ons :

Job étudiant Horeca
Offres d'emploi Horeca
horeca vacature
Flexi-job
Offres d'emploi Horeca
offres d'emploi Horeca

Download de applicatie gratis op :