Rekruteer of vind in een oogwenk een baan in de horeca met Rekrut Extras

Extras, Studenten, Flexi-jobbers, Freelancers, met de Rekrut Extras mobiele applicatie kunt u een werknemer voor uw team inplannen of er één in real time aanwerven !

application mobile emploi
Rekrut Extras
Jobs Horeca
jobs horeca

Maak uw Rekrut Extra's account aan:

Zij vertrouwen ons :

Jobs Horeca
Flexi-job
Offre d'emploi Horeca
Job Horeca
Jobs Horeca
offres d'emploi Horeca
Offres d'emploi Horeca
offres d'emploi Horeca

Horeca Werkgevers

Als u op zoek bent naar een student, flexi-jobber of een extra hulp in de keuken, zaal, bar of zelfs als bezorger dan is de “Rekrut Extra’s” app iets voor u. 

Wilt u een werknemer in dienst nemen voor een lange termijn? Werknemers die op zoek zijn naar een contract voor bepaalde of onbepaalde duur vermelden dit op hun profiel. De positieve evaluaties van hun prestaties kunnen een waardevolle indicatie zijn. 

Eenmaal geregistreerd op de applicatie duurt het minder dan een minuut om vacatures te creëren. Werknemers in de buurt van uw vestiging zullen onmiddellijk een bericht ontvangen van de vacature. 

Door de straal van de vacature aan te passen rond uw locatie kan u een vervanger hebben voor uw team in minder dan 20 minuten! 

Kent u andere bedrijven die geïnteresseerd zijn? Telkens wanneer u een horecazaak doorverwijst krijgt u € 40 korting op de prijs van uw volgende abonnement. 

Hoe meer gebruikers er zijn, hoe efficiënter de app zal zijn. 

Rekrut Extras is een matchmaking applicatie. We zijn dus niet betrokken bij het onderhandelen over de verloning. 

Heeft u nog twijfels? Maak uw account aan en download de applicatie gratis om de geregistreerde werknemers in de buurt van uw vestiging te zien. 

Zodra u overtuigd bent van de toegevoegde waarde van “Rekrut Extras” hoeft u alleen nog maar uw abonnement te activeren om zo van alle functies van het platform te kunnen genieten.

Werknemers

Bent u op zoek naar een baan of wil u een centje bijverdienen in de horeca? Of u nu student, flexi-jobber of gewoon op zoek bent naar een contract van bepaalde of onbepaalde duur met de “Rekrut Extras” app vindt u in een oogwenk een job!  U hoeft alleen

maar een account aan te maken om rechtstreeks vacatures te ontvangen op onze app. 

Zodra u de app toestemming geeft om uw mobiele telefoon te lokaliseren ontvangt u in real time vacatures in de buurt van uw locatie, onafhankelijk van waar u bent. 

Op uw profiel kunt u werkgevers ook laten weten of u op zoek bent naar een contract voor onbepaalde of bepaalde duur. 

Positieve recensies van werkgevers zullen het aantal jobaanbiedingen dat u krijgt toegestuurd doen toenemen. 

Wacht niet langer om je profiel aan te maken en download de app op Android of Iphone  om horeca vacatures te ontvangen. Het is 100% gratis. 

Download de applicatie gratis op :