Rekruteer of vind in een oogwenk een baan in de horeca met Rekrut Extras

Extras, Studenten, Flexi-jobbers, Freelancers, met de Rekrut Extras mobiele applicatie kunt u een werknemer voor uw team plannen of er een in real time aanwerven!

application mobile emploi
Rekrut Extras
Jobs Horeca
jobs horeca

Maak uw Rekrut Extra's account aan:

Ze vertrouwen ons:

Jobs Horeca
Extra Horeca
Horeca Jobs
Horeca Jobe
jobs horeca
jobs horeca
Jobs Horeca
Jobs Horeca
Horeca Jobs

Horeca Werkgevers

Als u op zoek bent naar een student, flexi-jobber of extra’s in de keuken, eetkamer, bar of zelfs als bezorger, dan is de “Rekrut Extra’s”-toepassing iets voor u.

Wilt u een werknemer in dienst nemen voor de lange termijn? Werknemers die op zoek zijn naar een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd vermelden dit op hun profiel en de positieve evaluaties van hun prestaties zijn een waardevolle indicatie.

Eenmaal geregistreerd op de applicatie, duurt het minder dan een minuut om vacatures te creëren en werknemers geo-locatie in de buurt van uw vestiging zullen onmiddellijk bericht ontvangen van de aanbieding.

Door de straal van de vacature aan te passen rond uw locatie, kan u een vervanger hebben voor uw team in minder dan 20 minuten!

Kent u andere bedrijven die geïnteresseerd zouden zijn? Telkens wanneer u een horecazaak doorverwijst, krijgt u € 40 korting op de prijs van uw volgende abonnement.

Hoe meer gebruikers u heeft, hoe effectiever de toepassing zal zijn.

Rekrut Extras is een matchmaking applicatie, dus we zijn niet betrokken bij het onderhandelen over beloning.

Heb je nog twijfels? Maak uw account aan en download de applicatie gratis om de geregistreerde werknemers in de buurt van uw vestiging te zien.

Zodra u overtuigd bent van de toegevoegde waarde van “Rekrut Extras”, hoeft u alleen nog maar uw abonnement te activeren om van alle functies van het systeem te profiteren.

Werknemers

Bent u op zoek naar een baan of een salarisaanvulling in de horeca? Of u nu student bent, flexwerker of gewoon op zoek naar een contract van bepaalde of onbepaalde duur, met de toepassing “Rekrut Extra’s” vindt u in een oogwenk een baan!

U hoeft alleen maar een account aan te maken om rechtstreeks vacatures te ontvangen op onze applicatie.

Zodra u de applicatie toestemming geeft om uw mobiele telefoon te lokaliseren, waar u ook bent, ontvangt u in realtime vacatures in de buurt van uw locatie.

Op uw profiel kunt u werkgevers ook laten weten of u op zoek bent naar een contract voor onbepaalde of bepaalde tijd.

Positieve recensies van werkgevers zullen het aantal jobaanbiedingen dat u toegestuurd krijgt doen toenemen.

Wacht niet langer om je profiel aan te maken en download de applicatie op Android of Iphone  om Horeca vacatures te ontvangen, het is 100% gratis.

Download de applicatie gratis op :